Пневматско едноосовинско колено со фрикциона кочница – Tedra

Категорија: Ознака:

Пневматското колено TEDRА има можност за подесување на екстензијата со што се овозможува одлична стабилност и контрола на фазата на нишање. Спојот на коленото со фрикционата кочница нуди одлична стабилност. Кочницата автоматски се ослободува кога оптеретувањето е на петата.
Наменето за корисници со среден и висок степен на активност (3).

Опис

  • Максимална телесна тежина 100 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Пневматско едноосовинско колено со фрикциона кочница – Tedra”
Shopping Cart