Микропроцесорско колено – SmartIP

Погодно е за користење во надворешни услови за корисници со среден и висок степен на активност.
SmartIP е микропроцесорско контролирано колено што користи компјутерска технологија со која во реално време го подесува коленото до оптимални поставки на флексија и екстензија на коленото индивудуално за секој корисник со што се намалува енергијата потребна за чекорење.

 

Карактеристики

  • Животот на батеријата е 9-12 месеци при нормална употреба.
  • Свиткувањето на коленато е до 140 °
  • Максимална телесна тежина 125 кг.
  • Коленoто SmartIP е наменето за корисници чиј степен на активност е среден до висок  (3 – 4).

Опис

  • Можност за контрола на одот активирана при желба на самиот корисник.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Микропроцесорско колено – SmartIP”
Shopping Cart