Хидраулично повеќеосовинско колено – Troya

Функционирањето на хидрауличното повеќеосовинско колено TROYA е многу блиско до нормалната функција на коленото и е наменето за корисници со среден и висок степен на активност. Во коленото се користи течен медиум наместо воздух, а со тоа се добива поширок опсег на брзини на одење.
Повеќеосовинската кинематика нуди удобно чекорење и одлична контрола на фазата на нишање.

Напомена

  • Максимална телесна тежина 100 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Хидраулично повеќеосовинско колено – Troya”
Shopping Cart