Хидрауличен коленски зглоб – 3R80

3R80 со својот единствен принцип на ротација на хидрауликата се препорачува и за корисници на протези со телесна тежина до 150 кг. Kaj  3R80  коленото, фазата на нишање и фазата на потпирање се контролирани од хидраулика со што  одењето по скали чекор по чекор и одење по стрмнини е поефикасно и побезбедно. Одот е сличен на физиолошкиот дури и при различни брзини на одење.
Коленото 3R80 е отпорно на вода до длабочина до 3 метри и има рачно заклучување за уште повисоко ниво на сигурност, особено во влажни услови.
Коленoто 3R80 е наменето за корисници чиј степен на активност е среден и висок (3+4).

Опис

  • Максимална телесна тежина 150кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Хидрауличен коленски зглоб – 3R80”
Shopping Cart