Појас за двострана препонска кила

(1 Преглед на корисник)

1.201,00 ден

7405 | Појас за двострана препонска кила

Појасот за двострана препонска кила се користи пред и после операции кај хернии во ингвиналната регија (препон).

Се користи со препорака на лекар.

Опис

  • Перничињата од појасот се поставуваат на херниите.
  • Лесно се поставува со прилагодливиот појас за половината и меѓуножјето.

1 преглед за Појас за двострана препонска кила

  1. Ненад

    Здраво имав еднаш итервенција пред 22 фод. На лласична хернија сега имам на десна страна брух имам потреба пд вакво нешто до операција па и после неа како да земам преку фондот.

Додај преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart