Пелени за широк повој

Шифра: 2640PELENI Категории: ,

1.300,00 ден

  • Пелена изработена од квалитетен материјал;
  • Eдноставно и практично решение за мајката и бебето;
  • Се поставува едноставно преку пелената за еднократна употреба, а заменува две тетра пелени и една шведска пелена;
  • Создадена во соработка со доктори од областа на ортопедијата и физијатријата;
  • Многу лесно се одржува, се пере во машина на 40°C, а пеглање не е потребно;
  • Една големина и се препорачува до 4 месечна возраст.
Shopping Cart