Ортопедски влошки – Dino

3.330,00 ден

  • Ортопедски влошки за корекција на стапало кај деца и возрасни;
  • Имаат супинациоски клин за подигнување на сводот на стапалото;
  • За поголеми плановалгуси можно е вградување на клинови за поддршкач
  • Петата целосно се опфаќа во чашка за подобра корекција;
  • Се препорачува кај потешки форми на деформитети на стапалото;
  • Најдобри резултати се постигнуваат во детска возраст;
  • Изработени од антиалергиски ортотичен материјал кој лесно се одржува;
  • Се прилагодуваат индивидуално според потребите на корисникот.

Дополнителни информации

  • Се перат во благ раствор од детергент.
  • Не смее да се сушат на извор на топлина.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортопедски влошки – Dino”
Shopping Cart