Метатарзално перниче

1.055,00 ден

  • Анатомски обликувано со гел поддршка во метатарзалниот дел;
  • Го рапределува притисокот и обезбедува удобност;
  • Изработено од ткаенина со сребрени јони која спречува создавање на непријатни мириси;
  • Може да се пере и да се користи во чевли.

Големина

Големина:                        S                                  M

Големина на чевли:   35-39                          40-45

Медицински индикации

Медицински индикации:

  • Метатарсалгија;
  • Бурзитис на предното стапало;
  • Мортонов невром.
Shopping Cart