Влошки со внатрешно и надворешно повишување

1.215,00 ден

  • Влошка за третман на Calcaneovarus и Calcaneovalgus;
  • Изработена од гел и едната страна е повисока од другата;
  • Според причината за третман, повишувањето може да се користи со вртење на влошката навнатре или нанадвор;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.

Големина

Големина:                        S                   M               L                XL             XXL

Големина на чевли:    35-36           37-38        39-40       41-42          43-44

Медицински индикации

Медицински индикации:

1 . Calcaneovarus

2. Calcaneovalgus

Shopping Cart