Ткаена ортоза за колено со метални зглобови – отворена

Шифра: 2202MOH Категории: , , Ознака:

1.350,00 ден

Оваа ткаена ортоза за колено со вградени странични метални зглобови максимално ги растоварува внатрешните и надворешните лигаменти на коленото без да ја ограничи подвижноста на коленото.
Обезбедува добра стабилизација на коленото и позиционирање на пателата на коленото. Фактот дека предниот дел е целосно отворен овозможува лесно поставување на ортозата.

Опис

  • Проблемот со лизгање на ортозата е решен со лепливи ленти на долниот и горниот крај на ортозата.
  • Ортозата е изработена од плетена ткаенина со висока флексибилност, воздушна пропустливост и компресија.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Проверете дали страничните зглобови за растоварување на лигаментите се правилно центрирани на страничните и медијалните површини на колената.
  • Осигурајте се дека силиконското перниче целосно ја опфаќа пателата.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ткаена ортоза за колено со метални зглобови – отворена”
Shopping Cart