Трака за пателарна тетива

Шифра: 2202MOD Категории: , , Ознака:

460,00 ден

  • Траката за пателарна тетива се користи при спортски активности кај третман на тетива на пателата;
  • Има вградено силиконско перниче кое ја растеретува тетивата на пателата.

Медицински индикации

  • Скочкачко колено;
  • Воспаление на пателарна тетива.

Напомена

  • Производот се прилагодува за сите големини.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Трака за пателарна тетива”
Shopping Cart