Отворен стегач за патела

Шифра: 2202MOK Категории: , , Ознака:

1.100,00 ден

Овој стегач за патела е индициран за болки во феморалната коска, остеоартритис и особено за повреди на менискусот.
Го растеретува коленото со обезбедување притисок по цел обем на коленото особено со засилената поддршка на пателата.

* Се прилагодува на сите големини.

Опис

  • Дизајниран е од специјален неопрен кој е порозен.
  • Овој производ е наменет за сите големини.

Напомена

  • Осигурајте се дека силиконското перниче целосно ја опфаќа пателата.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Отворен стегач за патела”
Shopping Cart