Кожни влошки за скратување 1 – 3 см

1.200,00 ден

  • Ортопедски влошки со скратување, изработени од висококвалитетна кожа;
  • Се изработуваат индивидуално по утврденото скратување;
  • Во влошката се вградуваат ортопедско-технички додатоци со различни облици, дебелини и тврдини со цел да се добие растоварување на газењето;
  • Се препорачува да се носат заради рамномерно оптоварување и заштита на колковите, спречување на појава на сколиоза и болки во лумбалниот дел од ‘рбетот.

Медицински индикации

  • Скратување на едната нога;

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Кожни влошки за скратување 1 – 3 см”
Shopping Cart