Коленски зглоб со кочница – 3R15

3R15 е модуларен едносовински коленски зглоб со кочница.
Наменето е за корисници со низок степен на активност (1). Закочувањето е автоматско при целосна екстензија на коленото.  При одење коленото е закочено и нема свиткување со што се добива стабилност и сигурност при одот. Свиткувањето на коленато е до 140 °. Деблокирањето на коленото е при седнување и рачно со сајлата за откочување.

Опис

  • Максимална телесна тежина 100 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Коленски зглоб со кочница – 3R15”
Shopping Cart