Карбонско динамично стапало Triton – 1C60

1C60 Triton одличнo се однесува и при големо оптеретување.
Направено од лесен, композит од јаглеродни влакна и пружина од полимер со високи перформанси кои  формираат кохезивен систем. Ова овозможува исклучителнo стабилен од  по нерамни површини или при брзо менување на правецот, како на пример при спортување.
1C60 Triton е погоден за корисници кои сакаат да имаат динамично стапало погодно за секојдневниот живот и рекреативното спортување степен на активност (3-4) и за телесна тежина до 150 кг.

1C60 Triton стапалото е достапно во големини од 21 до 30 сантиметри .

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало Triton – 1C60”
Shopping Cart