Карбонско динамично стапало Trias – 1C30

Trias стапалото е комбинација на креативен дизајн и иновативна технологија.
Меѓусебно поврзаните пружини  го олеснуваат ударот на петата и овозможуваат природен премин на фазите (нишање/потпирање) со поголем поврат на енергијата. Сигурниот од му помага на корисникот да изгради самодоверба. Стапалото лесно се прилагодува на различни брзини на одење и по нерамномерен терен без губење на сигурноста. Значително е намалено оптоварувањето на здравиот екстремитет.

1C30 Trias стапалото е достапно во големини од 21 до 30 сантиметри .

Напомена

  • Стапалото е погоднo за корисници со степен на активност (3) и за телесна тежина до 125 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало Trias – 1C30”
Shopping Cart