Карбонско динамично стапало Elite 2 – Blatchford

Лесно стапало за активни корисници. Вертикална апсорпција на ударите и ефикасен поврат на енергијата. Погодно е за пешачење на сите терени, како и за разновидни рекреативни спортови.
Elite 2 стапалото е погоднo за корисници со среден и висок степен на активност (3-4) и за телесна тежина до 166 кг.

Опсег на големина: 24 см-30 см.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало Elite 2 – Blatchford”
Shopping Cart