Карбонско динамично стапало ASYA

Во домот и надвор карбонското стапало ASYA нуди стабилност и сигурен контакт со подлогата за корисници со степен на активност 3 и 4 и тежина до 150кг.
Стапалото се препорачува за активности дома, на работа, за пешачење и при рекреативно спортување. Конструкцијата на петата овозможува извршување на активностите со помала потрошувачка на енергија со што се намалува потрошувачката на енергија во одењето.

Опсег на големина: 22 см-29 см.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало ASYA”
Shopping Cart