Гумено едноосовинско стапало – 1H40

Едноосовинското стапало 1H40 има природен облик со мазна површина и формирани прсти. Стапалото со своите својства е погоднo за корисници со низок и среден степен на активност (1-2) и со телесна тежина на корисникот до 100 кг. Стапалото овозможува на корисникот брзо да постигне сигурност во стоењето и одот. Тие се особено погодни за корисници со трансфеморална ампутација.

1H40 стапалото е достапно во големини од 22 до 29 сантиметри.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Гумено едноосовинско стапало – 1H40”
Shopping Cart