Динамично стапало – 1D10

Динамичното стапало 1D10 наликува на природната форма на стапалото со мазна површина, обликувани прсти и ножен палец.
Функционалните карактеристики се постигнуваат преку докажаната комбинација на контурно јадро и гумена (функционална пена)обвивка. Ова резултира со удобен удар на петата и помек премин на фазите (нишање/потпирање) отколку кај SACH стапалото. Обвивката има подобрени динамички карактеристики. 1D10 се испорачува заедно со титаниумски модуларен адаптер.

1D10 стапалото е достапно во големини од 22 до 30 сантиметри.

 

Напомена

  • Наменето за корисници со максимална телесна тежина 125 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Динамично стапало – 1D10”
Shopping Cart