Имобилизатор за рамо

Шифра: 2410VRA Категории: , Ознака:

1.750,00 ден

  • Имобилизаторот за рамо, изработен од материјалсо висока удобност и цврстина;
  • Прави имобилизација и стабилизација на рамото и надлактицата и ја намалува болката;
  • Се фиксира и прилагодува со помош на лепливи ленти;
  • Се користи при скршеници на рамо и надлактица, луксации и сублуксации на рамо и кај постоперативни состојби.

Напомена

  • Се прилагодува на сите големини и страни (лева/десна);
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Имобилизатор за рамо”
Shopping Cart