Имобилизатор за колено со регулатор (редерсман)

5.750,00 ден

  • Редерсман ортоза која обезбедува контрола на аголот на флексија и екстензија на коленото благодарение на странично поставените зглобови;
  • Обезбедува одлична поддршка по операции каде е потребно контролирано движење на коленото;
  • Ортозата е изработена од сунѓер со дебелина од 6 мм ламинирана со материјал;
  • Ортозата има висока пропустливост на воздух, флексибилност и обезбедува висока компресија;
  • За поголема удобност обложена е со меки перничиња кои по потреба се вадат и перат.

Медицински индикации

  • Постоперативна рехабилитација;
  • Повреди на лигаменти.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Имобилизатор за колено со регулатор (редерсман)”
Shopping Cart