Неопренски стегач за колено со отвор на патела

Шифра: 2202MOB Категории: , , Ознака:

790,00 ден

  • Стегачот со отвор на патела обезбедува топлина и поддршка во пределот на коленото;
  • Има вградено силиконско перниче кое ја држи пателата и дава одлична стабилизација на коленото;
  • Се препорачува при патело-феморална болка, полесни трауми на зглобот на коленото, повреди на лигаментите, остеоартритис и лезии на менискусот;
  • Изработен е од порозен неопрен кој овозможува воздухот да циркулира и спречува потење.

Големина

Медицински индикации

  • Пателофеморална болка;
  • Полесни трауми и повреди на коленото;
  • Остеоартритис;
  • Лезии на менискус.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Неопренски стегач за колено со отвор на патела”
Shopping Cart