• Електромоторна инвалидска количка

  Електромоторна инвалидска количка – Turios

  121.469,00 ден

  3107 | Електромоторна инвалидска количка

  Партиципација: 0%

  • Компактна и моќна количка со модерен изглед и дизајн од Vermeiren погодна за внатрешна и надворешна употреба;
  • Има прилагодливи потпирачи за рацете во висина;
  • Има можност за избор на различни типови на гуми и боја на рамката;
  • Количката има можност за промена на степенот на потпирачот за грб;
  • Совладува угорнина до 6%;
  • Со едно полнење на батеријата поминува повеќе од 25 км;
  • Moќност 38-50 Ah;
  • Брзина на движење во зависнот од моделот 6-10 km/h;
  • Две батерии од 150/450W.
  Додај во кошничка
 • Електромоторна инвалидска количка

  Електромоторна ивалидска количка – Forest3

  180.650,00 ден

  3107 | Електромоторна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: 59.181 ден.

  • Електромоторна инвалидска количка од Vermeiren, Forest 3, совршена за корисници кои имаат потреба од количка за внатрешно и надворешно користење;
  • Главни карактеристики на количката се   издржливост, удобност и можности за прилагодување;
  • Тркалата се приспособуваат на нерамнини во висина до 120 мм;
  • Количката има опција за прилагодување на седиштето до 50 степени во задниот дел;
  • Има и опција за подигнување на седиштето до 300 мм;
  • Совладува угорнина до 9 %;
  • Со едно полнење на батеријата поминува повеќе од 37-50 км;
  • Moќност 80 Ah;
  • Брзина на движење во зависнот од моделот 6-14 km/h;
  • Две батерии од 220-350 W.

   

  Додај во кошничка
 • Електромоторна инвалидска количка

  Електромоторна инвалидска количка детска – ForestKids

  202.331,00 ден

  3107 | Електромоторна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: 80.862 ден.

  • Електромоторна количка за деца од Vermeiren – ForestKids која може да се користи за внатре и надвор;
  • Има четири тркала кои секогаш истовремено се во контакт со подлогата, дури и на површини до 120 мм. Ова карактеристика и дава голема стабилност и безбедност на количката;
  • Потпирачите за раце се подесуваат по висина, а потпирачите за нозе се подесуваат во длабочина;
  • Количката има рачки за туркање кои се подесуваат по висина;
  • Има и LED светла напред и назад;
  • Совладува угорнина од 17 %;
  • Со едно полнење на батерија поминува 30 км;
  • Moќност  12-75Ah;
  • Две батерии од 220-350 W;
  • Брзина на движење во зависнот од моделот 6-10 km/h.
  Додај во кошничка
 • Електромоторна инвалидска количка

  Електромоторна инвалидска количка – Wingus

  3107 | Електромоторна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: Се формира при нарачка

  • Wingus од Ottobock, е моќна електромоторна инвалидска количка, со погон на задните тркала што ја прави подеднакво погодна како за внатрешна така и за надворешна употреба;
  • Лесна за транспорт поради малата тежина;
  • Има компактни димензии и може да се користи во помали простории;
  • Количката има иновативен дизајн на рамoт што овозможува поголема удобност;
  • Должината на седиштето лесно се прилагодува според индивидуалните потреби;
  • Има широк спектар на додадатоци;
  • Совладува угорнина од 12%;
  • Со едно полнење на батерија поминува 25 км;
  • Moќност 2х12V 38/44/50 Ah;
  • Две батерии од  2х150/2х450 W;
  • Брзина на движење во зависнот од моделот  6/10 km/h.
  Додај во кошничка
 • Електромоторна инвалидска количка

  Електромоторна инвалидска количка Јuvo B4 – Ottobock

  147.108,00 ден

  3107 | Електромоторна инвалидска количка

  Партиципација: 0%
  Доплата: 25.639 ден.

  • Eлектромоторна инвалидска количка Juvo B4 од Ottobock за надворешна употреба со погон на задните тркала;
  • Количката е удобна и безбедна, а малата димензија го олеснува возењето во затворен простор и низ тесни простории;
  • Има модуларен дизајн кој нуди високо ниво на пролаогодливост;
  • Безбедна е за возење на нерамни површини, благодарение на вградени тркалца против превртување и амортизери на погонските тркала;
  • Има можност за навалување на седиштето до 45 ° заради распределба на оптеретувањата;
  • Брзина на движење во зависнот од моделот 6/7.2/10/14 km/h;
  • Со едно полнење на батерија поминува 35-45 км;
  • Совладува угорнина до 12%;
  • Батерии 2х12V 63/74 Ah.
  Додај во кошничка
Shopping Cart