Влошки за рамно стапало

1.495,00 ден

  • Ортопедска влошка специјално дизајнирана за третман на Pes Planus (рамно стапало);
  • Има поддршка на надолжниот лак;
  • Благодарение на специјалните потпори во метатарзалниот дел ја зголемува реактивната сила и помага при правилно одење;
  • Во пределот на петата има мемори пена која го намалува притисокот во овој дел;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.

 

Големина

Големина:                        S                      M                       L                        XL

Големина на чевли:   35-37              38-40                40-42                 43-45

Медицински индикации

  • Pes planus (рамно стапало)
Shopping Cart