Перниче за кокалче

950,00 ден

  • Анатомски обликувано;
  • Се користи за во чевли;
  • Заштита од триење помеѓу Hallux Valgus (кокалче) и чевлите;
  • Изработено од материјал со сребрени јони;
  • Антибактериско и спречува создавање на непријатни мириси.
  • Во пакувањето има едно парче.

Големина

Големина:                        S                      M

Големина на чевли:   35-39              40-45

Медицински индикации

Медицински индикации:

  • Деформитет Hallux Valgus
  • Деформитет Hallux Rigidus
Shopping Cart