Силиконско супинационо перниче

Шифра: 5107MOD Категории: , Ознака:

550,00 ден

Супинационото перниче  е наменето за најчестиот деформитет на стапалото, паднат надолжен свод (спуштен табан). Ова перниче е изработено од силикон, обложен со мека ткаенина на контактната површина со ногата. Има својство за прилепување на површината на чевелот.

Напомена

  • Заради навикнување на влошките во почеток се почнува со пократки периоди на носење на влошките во тек на денот, со постепено зголемување на интервалот и нивното носење секој нареден ден се до конечно прифаќање.
  • Се бришат со влажна крпа.
  • Не смее да се сушат на извор на топлина.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Силиконско супинационо перниче”
Shopping Cart