Надградба за WC шоља со потпирачи за раце

Шифра: 7310COA Категорија: Ознака:

1.791,00 ден

  • Надградба за тоалетна школка со фиксни потпирач за раце;
  • Помагало намeнето за пациенти кои имаа тешкотии при свиткување и седење;
  • Лесен за употреба и има едноставен систем за прицврстување.

Карактеристики

  • Ширина помеѓу рацете: 44см
  • Висина на рацете: 25см
  • Висина на седиштето: 8 см

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Надградба за WC шоља со потпирачи за раце”
Shopping Cart