Корсет за кифоза со метални шини

1.459,00 ден

  • Корсет за кифоза кој се препорачува за корекција на неправилно држење на телото;
  • Има метални шини кои овозможуваат дополнителна стабилизација и поддршка на рамениот појас и грбот;
  • Изработен е од еластичен материјал кој е удобен при носење.

Големина

Медицински индикации

M40(M40.0-M40.2) Кифоза;
Кифоза и сколиоза од различна генеза.

Препишува

  • Потврдата за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед или физијатар.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Корсет за кифоза со метални шини”
Shopping Cart