Електричен елеватор Eagle 620 – Vermeiren

Шифра: 7930VME Категории: , Ознака:

56.600,00 ден

 • Електричен елеватор за транспорт на пациенти на картки растојанија- од кревет на инвалидска количка, тоалет или бања.
 • Може да се користи во домашни и болнички услови;
 • Има челична конструкција која овозможува транспорт на пациенти до 150 кг;
 • Се движи на четири тркала, има две кочници и копче за итни случаи;
 • Има мотор за електрично подигнување/спуштање на пациентот;
 • Може да се склопи и не завзема место;
 • Во цената не е вклучена корпа за пациентот.

Технички податоци

 • Висина: 174 см
 • Ширина: 111,5 см
 • Минимален распон на ногарки: 55 см
 • Максимален распон на ногарки: 103,5 см
 • Висина склопен: 48 см
 • Радиус: 116 см
 • Тежина: 37 кг
 • Максимална носивост: 150 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Електричен елеватор Eagle 620 – Vermeiren”
Shopping Cart