Хидрауличен елеватор – Ulisse AO

Категорија:
(1 Преглед на корисник)

Eлеваторот Ulisse AO е со хидрауличен подигач прилагодлив на капацитет до 180 килограми. Конструкцијата е изработена од цврста легура на челик со диференцирани делови на механичка сила. Опремен е со 4 тркала од кои 2 се со независни стопирачки и копче за итни случаи.

Ulisse AO се користи за транспорт на пациентот во релација кревет – инвалидска количка – тоалет или бања. Може да се користи дома и во болница.

Самата вреќа е дизајнирана да изврши што е можно помал притисок врз пациентот и истата оди заедно со овој елеваторот.

Карактеристики

Минимална висина: 100 см
Максимална висина: 200 cm
Минимална ширина на долната основа: 63 см
Максимална ширина на долната основа: 113 cm
Должина: 112 см
Минимална висина на подкошницата: 6 cm
Тежина на кран: 41 кг
Максимално оптоварување: 180 kg

1 преглед за Хидрауличен елеватор – Ulisse AO

  1. Сашо

    Цена

Додај преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart