Гасеничар LG2004 Basic Antano

Шифра: 3240LG2004 Категорија: Ознака:

186.962,00 ден

  • Технолошката иновација, грижaта кон крајниот корисник и вниманието насочено кон деталите, доведоа до креирање на совршен гасеничар LG2004 со цел да се олесни секојдневието на лицата со физичка попреченост.
  • Наменет е за лесно совладување на стрмни скалила за лица во инвалидски колички;
  • Лесен и едноставен за употреба;
  • Неспоредливо лесно користење на патентираниот систем за маневрирање.
  • Може да се ротира од 360 степени без многу напор.
  • Сигурноста во управувањето и инжинерските решенија дозволуваат заштеда на енергија и долготрајност на батериите.
  • Едноставен за употреба – четирите тркала зa маневрирање овозможуваат ротирање на уредот на тесни скалила без многу напор.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Гасеничар LG2004 Basic Antano”
Shopping Cart