Даска за трансфер

Шифра: 7340PDA Категорија: Ознака:

1.811,00 ден

  • Се користи за преместување на неподвижни пациенти од кревет во инвалидска количка, од количка во автомобил и слично;
  • Со цел полесен трансфер и да се спречи лизгање и паѓање.

Карактеристики

Должина: 80 см
Ширина: 27 см

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Даска за трансфер”
Shopping Cart