• Елеватори

  Хидрауличен елеватор – Ulisse AO

  36.580,00 ден
  • Хидрауличен елеватор Ulisse AO со носивост до 180 кг;
  • Има цврста конструкција изработена од челична легура;
  • Се движи на четири тркала, има две сопирачки и копче за итни случаи.
  • Се користи за транспорт на пациенти на каратки растојанија- од кревет на инвалидска количка, тоалет или бања.
  • Може да се користи во домашни и болнички услови;
  • Корпата е удобна и дизајнирана да прави што помал притисок врз пациентот;
  • Во цената е вклучена и корпата.
  Додај во кошничка
 • Елеватори

  Електричен елеватор Falcon – Vermeiren

  54.640,00 ден
  • Електричен елеватор за транспорт на пациенти на картки растојанија- од кревет на инвалидска количка, тоалет или бања;
  • Може да се користи во домашни и болнички услови;
  • За 48 секунди подигнува од најниско до највисоко ниво;
  • Индикатор за статус на батерија;
  • Челична конструкција која овозможува транспорт на пациенти до 130 кг;
  • Се движи на четири тркала, има две кочници;
  • Има мотор за електрично подигнување/спуштање на пациентот;
  • Може да се склопи и не завзема место;
  • Во цената не е вклучена корпа за пациентот.
  Додај во кошничка
 • Елеватори

  Електричен елеватор Eagle 620 – Vermeiren

  56.600,00 ден
  • Електричен елеватор за транспорт на пациенти на картки растојанија- од кревет на инвалидска количка, тоалет или бања.
  • Може да се користи во домашни и болнички услови;
  • Има челична конструкција која овозможува транспорт на пациенти до 150 кг;
  • Се движи на четири тркала, има две кочници и копче за итни случаи;
  • Има мотор за електрично подигнување/спуштање на пациентот;
  • Може да се склопи и не завзема место;
  • Во цената не е вклучена корпа за пациентот.
  Додај во кошничка
 • Елеватори

  Корпа за електричен елеватор Eagle 620 & Falcon – Vermeiren

  7.200,00 ден
  • Корпа за пациенти за електричен елеватор Eagle 620 и Falcon;
  • Достапни се три модели на корпи: комфорт, хигиене и стандард;
  • Корпа стандард се препорачува за пациенти кои се стабилни во седечка позиција;
  • Корпа комфорт има дополнителен наслон во делот на главата и се препорачува за пациенти кои не се стабилни во седечка позиција;
  • Корпа хигиене има специјален отвор кој овозможува полесно поставување на пациентот на WC школка;
  • Достапни во материјал од полиетстер и мрежа;
  • Корпите со мрежа лесно се сушат и може да се користат при бањање на пациентот.
  Додај во кошничка
Shopping Cart