Стегач за скочен зглоб

800,00 ден


Стегачот за скочен зглоб со помош на силиконските странични влошки од двете страни на глуждот даваат поддршка, ја подобруваат циркулацијата во зглобот и даваат ефект на масажа на зглобот.
Помага за намалување на отоците кај истегнувања на глуждот.

Опис

  • Изработен е од  специјална ткаенина со висока воздушна пропустивост, висок степен на компресија и еластичност.

Напомена

  • Осигурајте се дека производот е соодветен за големината на стапалото.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации  и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Стегач за скочен зглоб”
Shopping Cart