Неопренски стегач за скочен зглоб

Шифра: 2307МОA Категории: , , Ознака:

  • Неопренскиот стегач за поддршка на скочниот зглоб при истегнување, повреда, фрактура и по операција;
  • Обезбедува топлина и поддршка на скочниот зглоб во случаи на хроничен артритис и нестабилност;
  • Има еластични ленти кои се вкрстени за дополнителна поддршка;
  • Изработен е од порозен неопрен кој овозможува воздухот да циркулира и спречува прекумерно потење во пределот на зглобот.

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

Големина

Медицински индикации

  • Скршеница, истегнување и повреда на скочниот зглоб;
  • По операција на скочен зглоб;
  • Превенција од повреди на скочен зглоб;
  • Артритис и нестабилност на скочниот зглоб.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Неопренски стегач за скочен зглоб”
Shopping Cart