Неопренска ортоза за скочен зглоб со странична поддршка

Шифра: 2307МОC Категории: , , Ознака:

1.130,00 ден


Оваа ортоза за скочен зглоб со странична поддршка обезбедува топлина и поддршка на зглобот на глуждот со помош на специјално дизајнирани странични пластични појачувања во регија на malleolusot во случаи на истегнување на тетиви на глуждот.
Може да се користи како поддршка за нестабилност (повторливи истегнувања на глуждот), хронична болка во глуждот и како поддршка при спортски активности.

Опис

  • Дизајниран е од специјален неопрен кој е порозен. Порите овозможуваат дишење на кожата и спречуваат прекумерно потење.

Напомена

  • Осигурајте се дека производот е соодветен за големината на стапалото.
  • Овој производ се користипо препорака на лекар само за дадените индикации  и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Големина

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Неопренска ортоза за скочен зглоб со странична поддршка”
Shopping Cart