Еластичен стегач за скочен зглоб

450,00 ден


Еластичниот стегач за скочен зглоб
е ефикасен во ситуации кои бараат загревање и топлина на глуждот. Со компресијата дава поддршка на глуждот.

Опис

  • Изработен е од  специјална ткаенина со висока воздушна пропустивост, висок степен на компресија и еластичност.

Напомена

  • Осигурајте се дека производот е соодветен за големината на стапалото.
  • Овој производ се користипо препорака на лекар само за дадените индикации  и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Еластичен стегач за скочен зглоб”
Shopping Cart