Детски влошки за рамно стапало

1.500,00 ден

  • Ортопедска влошка специјално дизајнирана за третман на Pes Planus (рамно стапало) кај деца;
  • Има поддршка на надолжниот лак и помага да се формира лакот на стапалото;
  • Во пределот на петата има мемори пена која го намалува притисокот во овој дел;
  • Благодарение на сецијалниот дизајн го олеснува природното одење;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.

Големина

Големина:                      XXS        XS           S           M          L
Големина на чевли: 20-22       23-25   26-28   29-31   32-34

Медицински индикации

  • Pes planus (рамно стапало)
Shopping Cart