Ортоза за фиксација на зглоб на дланка

400,00 ден

  • Неопренска ортоза за рачен зглоб, која обезбедува заштита и поддршка на истиот;
  • Погоден за спортисти и при болка во зглобот;
  • Не го ограничува движењето;
  • Се фиксира со леплива трака;
  • Одговара на сите големини (една големина).

Медицински индикации

  • Лесни повреди на зглобот;
  • Превенција и заштита при спортување и работа;

Напомена

  • Производот се прилагодува за сите големини.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортоза за фиксација на зглоб на дланка”
Shopping Cart