Ортоза за рачен зглоб

Шифра: 2406MOA Категории: , Ознака:

845,00 ден

  • Ортоза за рaчен зглоб со анатомски обликувана алуминиумска шина која овозможува ограничување на движењето во зглобот и имобилизација кај болни состојби на рачниот зглоб;
  • Се препорачува да се користи во случаи кај карпал тунел синдром, тендинитис, теносиновитис и ревматоиден артритис;
  • Има дополнителна леплива лента за подобра фиксација на ортозата.

Големина

Медицински индикации

  • Карпал тунел
  • Тендинитис
  • Теносиновитис
  • Ревматоиден артритис

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортоза за рачен зглоб”
Shopping Cart