Ортоза за рачен зглоб

Шифра: 2407SPA Категории: , Ознака:

500,00 ден

  • Ортозата за рачен зглоб со интегрирана анатомски обликувана алуминиумска шина која овозможува ограничување на движењето во зглобот и имобилизација кај болни состојби на рачниот зглоб;
  • Индициран е во случаи кај карпал тунел синдром, тендинитис и теносиновитис и ревматоиден артритис;
  • Има дополнителна лента за подобра фиксација и прицврстување.

Медицински индикации

  • По хируршка интервенција;
  • Синдромот на карпален тунел;
  • Остеоартритис;
  • Фрактура;
  • Нестабилност во зглобот.

Напомена

  • Проверете дали производот одговара на вашата големина.
  • Овој производ се користи по препорака на лекар само за дадените индикации и не може да се комбинира со кој било друг производ.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Ортоза за рачен зглоб”
Shopping Cart