Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб

Шифра: 2401MOA Категории: , Ознака:

7.919,00 ден

2401 | Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб


Партиципација:
10%

Надлакотниот корективен апарат овозможува контролирана мобилизација во лакотниот зглоб. Се препорачува при скршеници, контрактура на зглоб, луксации како и за постоперативна стабилизација и имобилизација. Лесно постигнува контролирана мобилизација во лакотниот зглоб на потребниот степен.

* Се прилагодува на сите големини и страни (лева/десна).

 

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Надлакотен корективен апарат со механизам за корекција во лакотен зглоб”
Shopping Cart