• Појаси и мидери

  Појас за папочна кила

  1.340,00 ден
  • Појас за папочна кила кој обезбедува поддршка при абдоминални хернии
  • Има специјално перниче кое прави благ притисок, на хернијата.
  • Изработен е од еластичен материјал обложен со памук.
  • Материјалот овозможува воздухот слободно да циркулира што го прави пријатен и удобен за носење.
  • Има лепливи ленти со кои се прилагодува компресијата според желбите и потребите на пациентот.
  Одбери опции
 • Индивидуални производи

  Појас за папочна кила

  • Појас за папочна кила кај бебиња, кој лесно се поставува и се прицврстува со лепливи ленти;
  • На појасот има испакнат дел кој прави благ притисок на килата и ја враќа во првобитната положба.
  Додај во кошничка
 • Појаси и мидери

  Појас за еднострана препонска кила

  801,00 ден

  7404 | Појас за еднострана препонска кила

  • Појас за еднострана препонска кила, со додаток во форма на перниче кое се поставува на хернијата и врши благ притисок на килата;
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Поставувањето е едноставно со помош на лепливи ленти;
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција.
  Одбери опции
 • Индивидуални производи

  Појас за еднострана препонска кила

  1.152,00 ден

  7404 | Појас за еднострана препонска кила

  Партиципација: 10% (80 ден)
  Доплата: 351 ден.

  • Појас за еднострана папочна кила, со додаток во форма на перниче кој се поставува на хернијата и врши благ притисок на килата
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Поставувањето е едноставно со помош на лепливи ленти;
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција;
  Одбери опции
 • Појаси и мидери

  Појас за двострана препонска кила

  1.201,00 ден

  7405 | Појас за двострана препонска кила

  • Појас за двострана препонска кила, со додаток во форма на перниче кој се поставува на хернијата и врши благ притисок на килата;
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Поставувањето е едноставно со помош на лепливи ленти;
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција;
  Додај во кошничка
 • Појаси и мидери

  Појас за двострана препонска кила

  1.344,00 ден

  7404 | Појас за еднострана препонска кила

  Партиципација: 10% (120 ден)
  Доплата: 143 ден.

  • Појас за двострана препонска кила, со додаток во форма на перниче кој се поставува на хернијата и врши благ притисок
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Ги ублажува симптомите како последица на ингвинална хернија, како што се болка или непријатност;
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција.
  Одбери опции
 • Индивидуални производи

  Појас за еднострана препонска кила

  • Индивидуален појас за еднострана препонска кила кој се изработува според потребите на пациентот
  • Има додаток во форма на перниче кој се поставува на хернијата и врши благ притисок на килата ;
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Поставувањето е едноставно со помош на лепливи ленти;
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција;
  • Се изработува за лева и десна страна.
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Појас за двострана препонска кила

  • Индивидуален појас за двострана препонска кила кој се изработува според потребите на пациентот;
  • Има додаток во форма на перниче кој се поставува на хернијата и врши благ притисок;
  • Поставувањето е едноставно со помош на лепливи ленти;
  • Со неговото носење се намалува можноста за вклештување на кила при напнување, кашлање или тешка физичка работа.
  • Може да се носи пред операција како поддршка и после операција како превенција.
  Додај во кошничка
Shopping Cart