Тоалетен држач Iris

Шифра: 7311VMIRIS Категорија: Ознака:

2.815,00 ден

  • Тоалетниот држач Iris е дизајниран да ви помогне при седнување и станување од тоалетот;
  • Има дополнителен држач за тоалетна ролна и по потреба може да се преклопи кон ѕидот за да не зафаќа простор.

Карактеристики

  • Ширина: 10 см
  • Должина: 74 см
  • Висина: 23 см
  • Тежина: 1,8 kg
  • Максимална тежина на корисникот: 130 kg

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Тоалетен држач Iris”
Shopping Cart