• Дубаци и одалки

  Одалка со ракофат без тркала

  1.361,00 ден

  7302 | Одалка со ракофат без тркала

  • Одалката со ракофат без тркала има широка рамка и голем број прилагодувања на висината.
  • Овој модел на одалка е ултра лесен поради алуминиумскиот материјал.
  • Дизајнот на копчето за преклопување и затворање го прави истото да биде многу лесно и едноставно.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со ракофат со 2 тркала

  2.450,00 ден

  7303 | Одалка со ракофат со 2 тркала

  • Одалката со 2 тркала има широка рамка и голем број прилагодувања на висината.
  • Овој модел на одалка е ултра лесен поради алуминиумскиот материјал.
  • Дизајнот на копчето за преклопување и затворање го прави истото да биде многу лесно и едноставно.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со четири тркала (Ролатор) – DYO

  5.250,00 ден
  • Ролатор изработен од квалитетна легура на алуминиум, наменето за лица кои имаат тешкотии во одењето;
  • Склоплив и лесен со вкупна тежина од 7,5 кг;
  • Има четири тркала кои го олеснуваат движењето на корисниците;
  • Рачките се подесуваат по висината и имаат сопирачки кои се користат за намалување на брзината;
  • Ролаторот има седиште обложено со пена кое се користи за одмарање на корисникот по долги прошетки.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка со четири тркала (Ролатор) – Eco Plus

  7.580,00 ден
  • ECO-Plus е склоплива и високо прилагодлива одалка со 4 тркала;
  • Рачките се подесуваат во висина до 102 см, што ја прави практична и за повисоки корисници;
  • Опремена е со дополнителна мрежа за пазарување, седиште кое се преклопува и висококвалитетни сопирачки;
  • Има можност за прилагодување на висината на седиштето.;
  • Одалката има можност за целосно расклопување со цел за полесен транспорт во мал простор.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Ролатор Quadri-Light

  9.500,00 ден
  • Quadri-Light е лесен, склоплив алуминиумски ролатор со 4 тркала;
  • Идеален за лица со потешкотии при одење, но кои сè уште имаат сила и моќ да ги користат кочниците кога ќе изгубат рамнотежа;
  • Има држач за бастун и кочници кои се поставени на рачките;
  • Рачките се подесуваат во висина;
  • Има мазно пластично седиште во комбинација со потпирач за грб, кога корисникот сака да се одмори.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Ролатор Four Light

  11.120,00 ден
  • Four-light е лесен, модерен и елегантен ролатор со карбон – сив дизајн;
  • Има рачни сопирачки, потпирач за грб, корпа за пазарење и држач за бастум;
  • Рачките се прилагодуваат во висина, лесно се склопува за полесен транспорт.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Дубак со масичка со 4 тркала

  9.500,00 ден
  • Изработен од челична контрукција, стабилен и безбеден за користење во процесот за рехабилитација;
  • Има две рачки за придржување и обложена подлога за рацете;
  • Четирите тркала се ротирачки и имаат кочници;
  • Висината се прилагодува според потребите на пациентот;
  • Се препорачува за болници и центри за рехабилитација.
  Додај во кошничка
 • Дубаци и одалки

  Одалка 266 – Vermeiren

  11.300,00 ден
  • Одалка од Vermeiren со челична рамка обоена во сина боја;
  • Има обложени подпазувни потпори, кои се прилагодуваат по висина;
  • Има 4 тркала од 75 мм, од кои задните се со кочници;
  • Склоплива, лесна за транспорт и складирање.
  Додај во кошничка
Shopping Cart