Одалка со четири тркала (Ролатор) – Eco Plus

Шифра: 7306PLUS Категорија: Ознака:

7.580,00 ден

 • ECO-Plus е склоплива и високо прилагодлива одалка со 4 тркала;
 • Рачките се подесуваат во висина до 102 см, што ја прави практична и за повисоки корисници;
 • Опремена е со дополнителна мрежа за пазарување, седиште кое се преклопува и висококвалитетни сопирачки;
 • Има можност за прилагодување на висината на седиштето.;
 • Одалката има можност за целосно расклопување со цел за полесен транспорт во мал простор.

Карактеристики

 • Вкупна ширина: 61 см
 • Вкупна должина: 68-79,5 см
 • Вкупна висина: 84,5-102 см
 • Длабочина на седиштето: 36 см
 • Ширина на седиштето: 36 см
 • Висина на седиштето: 55,5-62,5 см
 • Тежина: 7,2 кг
 • Максимална тежина на корисник: 136 кг

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Одалка со четири тркала (Ролатор) – Eco Plus”
Shopping Cart