Одалка со четири тркала (Ролатор) – DYO

Шифра: 7306DAA Категорија:

5.250,00 ден

 • Ролатор изработен од квалитетна легура на алуминиум, наменето за лица кои имаат тешкотии во одењето;
 • Склоплив и лесен со вкупна тежина од 7,5 кг;
 • Има четири тркала кои го олеснуваат движењето на корисниците;
 • Рачките се подесуваат по висината и имаат сопирачки кои се користат за намалување на брзината;
 • Ролаторот има седиште обложено со пена кое се користи за одмарање на корисникот по долги прошетки.

Карактеристики

 • Ширина: 59 см
 • Ширина склопен: 22 см
 • Ширина на седиште: 45.5 см
 • Висина: 78-89 см
 • Должина: 69 см
 • Длабочина на седиште: 32,5 см
 • Висина на седиште: 53 см
 • Максимална тежина на корисник: 100 кг
 • Тежина на ролатор: 7,5 кг
Shopping Cart