• Индивидуални производи

  UCBL влошки

  1.955,00 ден
  • Цврста, ортопедска влошка дизајнирана за третман на деформитети на стапалото;
  • Влошката целосно ја опфаќа петата и има поддршка на сводот на стапалото;
  • Обезбедува рамномерна распределба на оптоварувањето со примена на сила за враќање од три различни точки;
  • Ако се користи од рана возраст, шансите за успешен третман се поголеми;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  UCBL влошки за деца

  1.955,00 ден
  • Цврста, ортопедска влошка дизајнирана за третман на деформитети на стапалото кај децата;
  • Влошката целосно ја опфаќа петата и има поддршка на сводот на стапалото;
  • Обезбедува рамномерна распределба на оптоварувањето со примена на сила за враќање од три различни точки;
  • Ако се користи од рана возраст, шансите за успешен третман се поголеми;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Влошки за дијабетично стапало

  1.055,00 ден
  • Ортопедска влошка специјално дизајнирана за лица со дијабетес, која го заштитува стапалото од триење;
  • Изработена е од мемори пена и обезбедува рамномерна распределба на тежината;
  • Површината е обложена со специјална антибактериска ткаенина која го минимизира триењето со стапалото со цел да се превенира создавање на дијабетични рани;
  • Влошката ги апсорбира ударите при одење и обезбедува удобност;
  • Благодарение на неговиот ергономски дизајн, лесно може да се користи со чевли.
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Влошки за рамно стапало

  1.495,00 ден
  • Ортопедска влошка специјално дизајнирана за третман на Pes Planus (рамно стапало);
  • Има поддршка на надолжниот лак;
  • Благодарение на специјалните потпори во метатарзалниот дел ја зголемува реактивната сила и помага при правилно одење;
  • Во пределот на петата има мемори пена која го намалува притисокот во овој дел;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.

   

  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Детски влошки за рамно стапало

  1.500,00 ден
  • Ортопедска влошка специјално дизајнирана за третман на Pes Planus (рамно стапало) кај деца;
  • Има поддршка на надолжниот лак и помага да се формира лакот на стапалото;
  • Во пределот на петата има мемори пена која го намалува притисокот во овој дел;
  • Благодарение на сецијалниот дизајн го олеснува природното одење;
  • Површината е обложена со антибактериска ткаенина која спречува потење и создавање на непријатни мириси.
  Додај во кошничка
 • Индивидуални производи

  Перниче за кокалче

  950,00 ден
  • Анатомски обликувано;
  • Се користи за во чевли;
  • Заштита од триење помеѓу Hallux Valgus (кокалче) и чевлите;
  • Изработено од материјал со сребрени јони;
  • Антибактериско и спречува создавање на непријатни мириси.
  • Во пакувањето има едно парче.
  Додај во кошничка
 • Машки ортопедски чевли

  Машки патики Уни

  5.100,00 ден
  • Патки изработени од висококвалитетна природна кожа во внатрешниот и надворешниот дел;
  • Имаат анатомски обликуван ѓон;
  • Вградена ортопедска влошка;
  • Рамномерно го распределуваат притисокот на стапалото;
  • Обезбедуваат правилна позиција на стапалата
  Додај во кошничка
 • Женски ортопедски чевли

  Женски патики Уни

  4.390,00 ден
  • Патки изработени од висококвалитетна природна кожа во внатрешниот и надворешниот дел;
  • Имаат анатомски обликуван ѓон;
  • Вградена ортопедска влошка;
  • Рамномерно го распределуваат притисокот на стапалото;
  • Обезбедуваат правилна позиција на стапалата
  Додај во кошничка
Shopping Cart