Телескопска рампа за пристапност

Шифра: 3220COC Категорија: Ознака:

Oваа рампа обезбедува поголема пристапност, полесен транспорт и поголема независност на лицата во инвалидски колички.
Телескопска должина во 3 секции.

Димензии на рампата:
Должина: 150 см.
Ширина: 20 см.
Должина-склопена: 74.5 см.
Ширина-склопена: 20 см.
Тежина: 11 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Телескопска рампа за пристапност”
Shopping Cart